Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

A zaplatí LEO tu náhradní jízdenku v plné výši nebo vrátí jen poměrnou část za autobus do Varšavy?

0 0
možnosti
JH

J38a46n 27H77n72í24z39d34i69l

28. 9. 2018 11:29

Zaplatí jen poměrnou část za autobus do Varšavy, náhradní jízdenku do Varšavy to ale zdaleka nepokryje :-). Nějaká kompenzace bude (do 30. 9. mají údajně čas) a částečně mi něco vrátili v těch LEO bodech (které bych využil jen při nákupu další jízdenky).

Co jsem ale zjistil až zpětně, měl jsem nárok na občerstvení i zajištění noclehu. (Toto mi samozřejmě na infolince řečeno nebylo).

0 0
možnosti
VS

Otázka - jací byli ostatní? Já se v podobné situaci ocitla několikrát a mám na to skvělé vzpomínky kvůli ostatním takovým nešťastníkům:-)

0 0
možnosti
TH

A pak tu lidi dělají překvapené, když si ruští "turisté" kupují letadlo domů dva dny po sobě.;-D

0 0
možnosti
JR

"

Nabídneme vám ale zdarma náhradní dopravu, pokud bude k dispozici a případně vám doporučíme jinou alternativu dopravy.“

Náhradní zdroj dopravy k dispozici nebyl.

"Případně" vám doporučíme... - jazykový význam tohoto obratu je jasný: možná doporučíme, možná ne.

"jinou alternativu dopravy" - tomuto se dá dostát prostým obratem "najděte si jiný bus nebo vlak"

Nač si vlastně stěžujete, obsah té věty byl naplněn;-D

4 0
možnosti
DK

Cestuji pravidelně na trati Poprad - Praha. Nepamatuji si, že by vlak ze Slovenska neměl zpoždění. Důvod? Obrat soupravy. Nejspíš z finančních důvodů je na konečné kdesi v Prešově či Košicích počítáno pouze s půlhodinou pobytu. Protože z Česka přijede vlak o hodinu zpožděný, vyjíždí zpět už s třicetiminutovým mankem.

Nechápu.

1 0
možnosti
JK

Prosím Vás, to je v pohodě co popisujete. Kamarád kvůli zpožděnému letu nestihl další navazující let domů. Jediné co mu bylo řečeno - že si musí poradit sám a hotovo. Takže si musel zakoupit novou letenku aby se vůbec nějak dostal do republiky. Mě při poslední cestě po Skandinávii posunuli zpáteční trajekt - o týden. ;-D;-D To je teprve sranda....

1 0
možnosti
MV

Ježiš cestovat přes noc "na sedáka" takovouhle štreku... je vidět, že jste ještě hodně mladej. ;-D

1 2
možnosti
MS

Opravdu nevím, co vás na větě

"Nabídneme vám ale zdarma náhradní dopravu, pokud bude k dispozici a případně vám doporučíme jinou alternativu dopravy."

tak uklidnilo. ;-D

9 0
možnosti
JC

Stalo se mi to samé. Cesta s LE z Krakova do Prahy. Autobus LE z Ukrajiny přes Krakov přijel do Krakova se zpožděním více jak dvě hodiny, takže nám poslední LE vlak do Prahy z Bohumína dávno ujel. Celé to vyřešil z autobusu mobil+internet v mobilu, rezervace jízdenek na poslední ČD Express v ten den Bohumín - Praha a čekání hodinu a půl v Bohumínské nádražce (mimochodem solidní).

LE vrátil ceny jízdenek ČD (měli jsme ČD zákaznické) + něco navíc za zpoždění autobusu, takže vrácená cena odpovídala obyčejným ČD jízdenkám. Za mne spokojenost, negativem byl jen zpožděný příjezd domů celkem o 4 h. Co bylo nepříjemné byla neinformovanost - v Krakově nikdo nic o zpoždění autobusu LE nevěděl, bylo nutné čekat na tamním autobusáku.

0 0
možnosti

J54a28k46u76b 69Č84u75b48a

20. 9. 2018 1:31

Tou nádražkou jste myslel Snack bar bez oken nebo bývalou nádražní restauraci? Je tam bar a Budvar 10 za 26.

0 0
možnosti
LB

Především český stát před tím, než pustil na koleje další dopravce, měl zajistit jednotnou jízdenku a všeobecné standardy pro kvalitu služeb a návaznost spojů. V civilizovaných zemích jako je Švýcarsko si koupíte jízdenku z bodu A do bodu B a je vám fuk, jakou firmu má vlak napsanou na lokomotivě. U nás se to ovšem zavádělo za vlády ODS s jejich kombinací mafiánství a neznalosti.

Pokud se stane velké zpoždění, tak skutečně nemusí být k dispozici náhradní spoj. Vy však popisujete také amatérismus a neschopnost zaměstnanců.

S Leo Expressem jsem jel naposledy asi před rokem do Ostravy. Cestou tam byl v celém vlaku jediný funkční záchod, což bylo obzvláště příjemné, pokud jsem cestoval v předposledním vagónu a WC se nacházelo ve vagonu hned za lokomotivou. Tak to jsem ještě nezažil ani s Českými dráhami, a to už je opravdu co říct. Nejezdím s nimi však často, tak snad to byla jen výjimka.

0 6
možnosti
JZ

Teď úplně nechápu - to měl jako český stát zajistit jednotnou mezinárodní jízdenku po celé Evropě? Připomínám, že článek pojednává o cestě do Polska. I kdyby taková mezinárodní jízdenka byla, problém s čekáním na nádraží v noci by to asi jaksi nevyřešilo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.